Nyheter

Kommande

Kategorier

Symbaroum: Alberetor - Härjat hemland

Tillbehör till Symbaroum.


Referens: 9789189143333
Ryggen smärtade, knäna var stela och ömma. Inte på drygt två decennier hade Gamle Aldaro haft problem att härleda värkens orsak: ibland sonhustruns fördärvliga törst; ibland hyresvärdens ovärdiga gnidighet; oftast bara kroppens obönhörliga förfall. Men nu …
       Inbördeskriget som redan hade fört hans son i fält? Det ännu inte avfärdade ryktet om Drottning Korinthias försvinnande? Eller mardrömmarna – den återkommande dröm som förde honom genom ett Davokar där mörkret steg som svart dimma ur mossa och myrmarker, eller drömmen från i natt …
       ”Farfar, vad är Mörkermästaren?” Hans häpna blick fick lilla Esmerelda att förklara sig: ”Du sa så när du sov, ’Mörkermästaren’.”
       Sina drömmar hade han alltid hållit för sig själv, aldrig berättat om hur de påfallande ofta visade sig varsla om framtiden. Kanske var det dags att bryta tystnaden, att informera någon om det han hade sett: om kvinnan med porslinsmasken som jagade genom soft och förödelse, om stormarna och det svarta regn som kom emot henne, om den mäktiga skugga som väntade vid den rasande resans slut …

___________________________

Alberetor välkomnar dig med öppen famn, och utfällda klor! I femte delen av Krönikan om Törnetronen finner du det storslagna äventyret Härjat hemland, tillsammans med stöd för att skapa egna expeditioner och äventyr i söderns förlorade riken samt i ett sönderfallande Ambria. Davokarregionens folk är återigen hotat av krig och hungersnöd, och det redan innan en långt värre angripare uppenbarar sig i skogsbrynets skugga …

_______________________

INNEHÅLL I URVAL

Äventyret Härjat hemland, där rollpersonernas färdas till de förmörkade, förvridna nejderna söder om Titanerna för sitt viktigaste, och farligaste, uppdrag hittills.
Kartor över och beskrivningar av Alberetor och Lyastra, inklusive ett tiotal specifika personer, platser och händelser som rollpersonerna kan råka på, eller råka ut för.
Riktlinjer för resor i den förlorade södern, tillsammans med tabeller som kan användas för att skapa eller slumpa fram såväl enskilda utmaningar som mer omfattande äventyrslandskap.
Ett kapitel om det ambriska inbördeskriget, vilket redogör för dess utveckling och viktigaste vändpunkter, och som presenterar uppslag för äventyr i det härjade riket.
Nya tabeller med kuriositeter, mystiska skatter och artefakter samt en specialanpassad lista över missöden som kan drabba dåligt skolade och illa förberedda resenärer.
För att få glädje av denna bok behöver du tillgång till Symbaroums regelbok. För att boken ska komma till sin fulla rätt behöver du också Spelledarens och Spelarens handbok samt Symbaroums Monsterkodex.
325 kr
7 i butiken

Ett av skandinaviens bredaste spelutbud med över 30.000 olika artiklar i lager

Beställningar skickas normalt samma dag

Fraktfritt inom Sverige från 1500kr (gäller ej skrymmande varor)

Spelrum med över 100 sittplatser och aktiviteter varje kväll

 Recensioner på Facebook:
 4,9 av 5
Följ oss på Facebook

Recensioner på Google:
 4,8 av 5
Läs våra recensioner